24 Şubat 2009 Salı

Kyocera Fotokopi Makinesi


Nedir?

Kyocera Şirketi Japon şirket Kyoto, Japonya bulunmaktadır. Şirket Kyoto Seramik Co, Ltd Olarak 1959 yılında Kazuo Inamori tarafından kurulmuştur. Bu seramik ve baskı üretir ilgili cihazların yanı sıra görüntüleme ürünleri kapsamlı bir satır. Kyocera 1983 yılında yanı sıra Carl Zeiss ile Yashica önceden lisans anlaşması ile, ünlü Yashica Kamera Company Ltd edinilmiş ve Yashica ve Contax ticaret isimler altında yüksek kaliteli film ve dijital kameraların bir satır üretilmektedir. Diğer üreticiler tarafından yoğun rekabet altında ve sınırlı pazarlama ve yüksek üretim maliyetleri, Yashica ve Contax tarafından engel pazar payını artırmak için başarısız oldu. Kyocera tüm film ve 2005 yılında dijital fotoğraf makinesi üretim terk. Ocak 2000 yılında, Kyocera Mita fotokopi makinesi üreticisi Sanayi Osaka'da (merkezi), ve bir ay sonra Kyocera Şirketi Kyocera Kablosuz Corporation kurma Amerikan firması Qualcomm ve cep telefonu üretim işlemleri satın aldığım Kyocera Mita Corporation sahibinin tamamen şirket oluşturmak için satın aldı.

Tarihi

1980'li yıllarda, Kyocera ve kaset katlı CD çalarlar, alıcıları, turntables gibi ses parçaları, pazarlanmaktadır. Kyocera seramik tabanlı platformlar da dahil olmak üzere bu özellikleriyle eşsiz elemanları, ve toplayıcıları tarafından günümüze kadar aranır. Ancak Kloss ve özgün Cambridge tasarım ve mühendislik personelin Kyocera satın aldığınız zaman şirket bıraktığı bir anda, Kyocera, ünlü KLH marka Henry Kloss tarafından kurulan ait. 1989 yılında, Kyocera ses parçaları üretimi durdurdu ve KLH marka bir alıcı çalıştı.

Kyocera 1985 yılında taşınabilir bir LCD ekran bilgisayarı tanıttı, bu Kyotronic 85. Kyocera da seramik bıçaklar gibi seramik üretiyor.

2003 yılında, Kyocera Kablosuz Corporation Bangalore in Kyocera Kablosuz Hindistan Hint alt başladı. KWI Hindistan'da CDMA hizmetleri sunmak için çok önemli oyuncular ile bağlı bulunmaktadır. 2005 için, Kyocera Copiers ve yazıcıları en son müşteri memnuniyetini Ankette JD Power and Associates' yüksek rütbeli aldık.

Kyocera Şirketi üst ve dünya Kyocera Grubu'nun merkezi, 1 Nisan duyurdu, 2008 bunun bir birleşme kazanmıştır Sanyo Electric Co, Ltd (Sanyo) Ocak 21, 2008, in which Kyocera Sanyo küresel cep telefonu satın duyurdu.

1 yorum: