7 Aralık 2009 Pazartesi

Neden Fotokopi Makinesi Kiralama?

Orta düzey işletme fotokopi, bir o dakikada 20-50 sayfalarını koyabilirsiniz ve ayda binlerce kopya teslim Alış, küçük işletmeler için önemli bir gider olabilir. 3.000 $ ile 8.000 $ ve kadar fiyat etiketleri, bir fotokopi makinesi kiralama en iyi bahis karar vermek için birçok neden.

Birçok iş fotokopi makinesi kiralamaya kadar önemli sermaye gider yeni bir fotokopi makinesi satın alma dahil önlemek için açın. Bunun yanında, teknoloji değişiklikleri hızlı bir şekilde, bazı fotokopi kiralık bir yeni modeli için düzenli aralıklarla kadar ticaret sağlar. Bu yeni satın almadan yükseltme sağlar.

En ürünler olduğu gibi, ancak fotokopi kira daha uzun vadede mal olacak. Birçok fotokopi kiralama anlaşmaları başına kopya olarak ve şarj aylık kopyalama minimum içerebilir. Dikkatli olun - karmaşık minimum etrafında dil gelecekte daha yüksek maliyetler gizleyebilen. Fotokopi kiralama diğer tür bir makineden herhangi bir zamanda uzaklaşmak için, eğer devam eden aylık ödemeler göze alamaz mali artan esneklik sağlar.

Eğer doğru satıcı seçin fotokopi makinası kirası büyük olabilir. Bu gibi soruları sorun:

* Ne zamandır fotokopi kiralama sektöründe been?
* Ne arıza Doğum politikası nedir? Orada tamir yanıtlar için bir zaman sınırı var mı?
* Nasıl bir çok ev teknisyenleri yerel alan bu model için kullanılabilir?
* Ne kadar işinizin fotokopi kira nedir?

1 yorum: